Mehe värske muusika on meedia poolt juba soojalt vastu võetud - Sunday Times deklaleeris albumi ”aasta albumiks” ja MOJO 4-tärni arvustus tõstis esile selle ”õitsvat” laulukirjutamist. Albumi kaks esimest singlit "All You Ever Wanted" ja "Anywhere Away From Here" (koos USA superstaariga P!nk) kinnitasid kanna Briti raadiote Radio 1 ja Radio 2 eetris. Lisaks esines ta hiljuti telesaadetes Comic Relief, Later...with Jools Holland ja Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway.

11.mail toimuval BRIT Awards auhinnagaalal esitavad Rag’n’Bone Man ja P!nk ühist singlit “Anywhere Away From Here” koos Lewisham & Greenwich NHS kooriga.

Laulja 2017. aasta murrangulist debüütsinglit “Human” saatis fenomenaalne edu; 4x plaatina müünud samanimeline album sööstis ilmumise nädalal esikohale, tõustes seeläbi kõige kiiremini müünud meesartisti albumiks terve dekaadi jooksul. Album “Human” pärjati Brit Awardsi ja Ivor Novello auhinnaga.

Rag’n’Bone Man jätkas muljet avaldavate saavutustega - reegleid eirav reis Nashville’i, et kirjutada ja salvestada album, mis kannab tänaseks päevaks nime “Life By Misadventure”. Rory jõudis tagasi Ühendkuningriiki vahetult enne pandeemia puhkemist. Kuigi mõnes uues loos elab ka annus rasket bluusi ja souli, annab enamus albumist aimu Rag’n’Bone Man´ist, kui võimsast artistist, lauljast ja laulukirjutajast, kelle igast hingetõmbest õhkub kaugele kiirgavat soojust ja ehedat emotsiooni.

“Life By Misadventure” on täiuslik kaaslane just sellisteks aegadeks nagu praegu. Album on täis sügavust ja hingestatust ning jutustab suureks kasvamisest ja edasi liikumisest.

Album sisaldab koostöösinglit "Anywhere Away From Here" superstaariga P!nk!