Noah Clarke mängis BBC draamasarjas Mickey Smithi ajavahemikul 2005-2010, kirjutas BBC.

The Guardian tsiteerib viite naist, kelle hulgas ka anonüümseks jääda sooviv näitlejanna, et Noah Clarke katsus neid ebasobivalt või seksuaalseid märkuseid.

Clarke eitab nii neid kui varasemalt talle süüks pandud tegusid.

Viimased süüdistused tulevad vaid nädal pärast seda, kui The Guardian avaldas uudise, et 20 naist süüdistavad praegu 45-aastast Noah Clarke'i seksuaalsetes väärtegudes enda pika karjääri jooksul näitleja, stsenaristi, produtsendi ja režissöörina.

Eelmisel nädalal tunnistas ta, et saab täitsa aru, kuidas tema teod võisid teisi solvata ja kuidas need võisid neid mõjutada ning ta vabandab selle pärast. Aga ta eitab nagu oleksid tema teod olnud illegaalsed.

BBC esindaja sõnas: "BBC on igasuguse ahistamise vastu ja me oleme nendest süüdistustest kuuldes šokis. Me uurime kõiki süüdistusi ning kui keegi on kogenud või näinud sedalaadi ahistamist, siis palun sellest meile teada anda."

Eelmisel nädalal lõpetas Sky oma koostöö Noah Clarke'iga krimisarja "Bulletproof" neljanda hooaja juures, ning ITV ei näidanud "Viewpoint" viimast osa. Ka BBC teatas, et nad ei soovi praegusel ajal Noah Clarke'iga ühegi projekti juures koostööd teha.

BAFTA peatas tema liikmelisuse ja seda vaid mõned nädalad pärast suurepärase panuse eest draamasse auhinna andmise järel. Londoni politsei on hakanud seksuaalse ahistamise süüdistusi uurima, kuna said sarnase kaebuse kolmandalt osapoolelt.