Samas söögikohas viibinu ütles Kroonikale, et paistis, et seltskonnal oli tore - visati nalja ja joodi õlut.

Tundub, et Telliskivi loomelinnakut võib juba pidada filmistaaride mekaks. 2019. aasta suvel filmiti Tallinnas "Tenetit". Ühel õhtul lustisid Robert Pattinson ja John David Washington samuti Telliskivis, täpsemalt F-hoones.

Mis Feltonisse puutub, siis paistab, et talle meeldib siin väga. Eile õhtul jagas ta Instagramis fotot, mis tehtud Tallinna vanalinnas Patkuli vaateplatsil. Kommentaariumis on paljud fännid elevil, et noorsand Tallinnas on. Paljud imestavad, mida Felton üldse Tallinnas teeb.

Juba mullu juunis leidis meediast kajastust, et filmis nimega "Burial" lööb kaasa ka Felton, kes ennekõike tuntud "Harry Potteri" filmisaagast, kus ta kehastas Draco Malfoy`d, kes pakkus Harry Potterile ja tema sõpradele palju peavalu.

II maailmasõja lõpul toimuv "Burial" räägib fiktiivse loo väikesest grupist Vene sõduritest, keda juhib naisluureagent Brana Vasiljeva (rolli mängib tõusev täht Algar), kelle ülesandeks on Hitleri jäänused toimetada Nõukogude Venemaale Stalini juurde, vahendab deadline.com.

Teel ründavad neid mõrvarlikud Saksa Wehrwolf partisaniliikmed, kes hakkavad venelasi ükshaaval likvideerima. Vasiljeva ja teised ellujäänud peavad vaenlase vastu võitlema, et nende "kaup" ei satuks ründajate kätesse ja et see saaks tõe varjamiseks turvaliselt maetud.

Filmis teevad veel kaasa Niamh Algar ("The Virtues"), Diana Rigg ("Troonide mäng"), Tom Glynn-Carney ("Dunkirk") ja Ian Hart ("Harry Potter").

Filmi produtsentideks on James Wilkinson ja Paul Higgins. Nende kõrval juhatab vägesid Ivo Felt All filmist. Samast produktsioonifirmast, kellega Christopher Nolan Eestis olles koostööd tegi. Enamus "Burial" filmivõtteid toimub Eestis.

Võtted pidid esiti algama juba eelmise aasta teises pooles, ent koroonapuhangu ja sellega seotud piirangute tõttu lükkusid edasi. Nüüd siiski alustati, vahendab IMDB.com. Mil film kinodesse jõuab, pole veel teada.