Ta rõhutas, et tal on suur au saadet juhtida. "Teen täna ajalugu, kuna olen esimene Apergeriga inimene, kes seda saadet juhib," märkis ta. Ajaloolisele tõele au andes tuleb siiski välja tuua, et saadet on juhtinud ka Dan Aykroyd, kel sama diagnoos.

Aspergeri sündroom kuulub autismisarnaste psüühikahäirete hulka. Need inimesed mõistavad maailma teistest erinevalt, osa inimese olemusest tundub neile võõrastav ja ebaloomulik, seisab haiguse kohta selgituseks näiteks Tartu Ülikooli kliinikumi lehel. Aspergeri sündroomile omased eripärad jäävad tavaliselt kestma kogu eluks ega möödu lapseea lõppedes. Muutuda võib vaid eripärade intensiivsus ja tunduvalt paraneda sotsiaalne toimetulek tänu eriõpetusele.

Oma monoloogis tõi Musk lisaks lavale ka oma ema, et rääkida lapsepõlvest. Eilse eel olid paljud saate fännid Muski osalemise osas kriitilised. Instagramis kutsuti suisa üles saadet vältima. Praeguseks aga paistab, et reaktsioonid on muutunud leebemaks. Ilmselt ka seetõttu, et Musk rääkis väga avameelselt ning ka iroonia enda tegemiste osas käis sellega käsikäes.