"Mida äsja vallaliseks saanud Bill Gates näeb, kui ma olen ta täis jootnud ja üritan võrgutada teda," kirjutas Seidi Voogre Instagrami story'sse postitatud videos, kus ta vallatult tantsib.

Celebrity Net Worth kohaselt on Microsofti asutaja Bill Gates väärt "tagasihoidlikud" 129 miljardit dollarit, olles sellega Jeff Bezose ja Elon Muski järel rikkuselt kolmas mees maailmas.

Bill ja Melinda Gates teatasid 3. mail, et pärast 27 koos oldud aastat on nad otsustanud oma abielu lõpetada. Melindal ja Billil on kolm last: Jennifer (25), Rory (21) ja Phoebe (18).

Foto: Instagram

Alkohol oli mängus ka siis, kui Seidi Voogre käis oma elu halvimal kohtingul, mida jagas lühidalt eetris olnud saates "SuhteVimkad". Seidi tunnistas, et tema elu teine kohting läks täiesti aia taha, sest ta oli õhtu lõpuks väga purjus ning jalad enam ei kandnud.

"Teisel kohtingul olin ma väga närvis, sest ma ei olnud pea aasta aega kellegagi kohtingul käinud," tunnistas Seidi, kes närvi eemale peletamiseks tegi enne teele minekut kaks väga kanget viinakokteili.

"Seejärel me saime Kuressaares ühes pargis kokku, kuhu ma põhimõtteliselt koperdasin kohale," meenutas Seidi enda väga purjus olekut. "Enam-vähem suutsin käia ja jalad üksteise ette panna."

"Kõndimine oli väga vaevaline ning ma olin terve õhtu täiesti täis. Lisaks oli kohtingupartneril kaasas veel mingisugune vein ning jõin ka seda veel õhtu jooksul. Õhtu lõpuks mu jalad ei kandnud ning ma lõpetasin hotellifuajees diivani peal," tuletas Seidi meelde väga ebaõnnestunud kohtingut.