Angelina Jolie avab veidi oma eraelu tagamaid ning tunnistab, et on juba mõnda aega olnud pärast Brad Pittist lahutaminekutt üksi. Muu hulgas tunnistab ta tõsimeeli, et tal on olnud raskusi leida endale uut armastust. Bradi ja Angelina lahutuses on nüüdseks möödas pea viis aastat.

Peale selle tunnistab Angelina Jolie väljaandele E!, et tõenäoliselt väga paljud keelduksid temaga koos olemast, kuna tema tingimused "Ma olen juba juba pikka aega üksi olnud," tunnistab ta. Pärast lahutamist on ta peamiselt tähelepanu pööranud oma kuuele lastele.

"Mul on kuus väga võimekat last. Ja eks loomulikult igal hommikul, kui üles ärkan, pean ma olema kindel, et nendega on kõik hästi. Sealhulgas, kas neil on vaimselt kõik okei, aga paar aastat tagasi kõik pöördus ning nüüd nad peavad mõtlema, et kas emaga on ikka kõik korras," märgib Jolie.

"Nad hoolitsevad minu eest väga hästi. Me oleme üks tõeline tiim, nii et ma olen väga-väga-väga õnnelik," lisab ta lõpetuseks.

Samas tema ekselukaaslane Bradi elu on siiani olnud väga tormiline. Eelmisel aastal pani Brad fännid raevuma, kuna Pitt oli Screen Actors Guild Awardsi auhindade üleandmisel Tinderis.