37-aastane endine modell Loni Willison leiti viimaks eelmine aasta üles, olles kaks aastat kadunud ja neli kodutu olnud, kirjutas The Sun.

Loni jäi taaskord Los Angeleses kaamerasilma ette, kui teda nähti prügikastist pitsat söömast ja jagas seda lahkesti oravaga.

Ta kandis sooja hoidmiseks mitu kihti riideid ning vedas endaga kaasas käru, mis oli täis mitmesuguseid esemeid nagu padi ja linad. Endine modell on mitme valgusaasta kaugusel sellest, millisena ta oli Jeremy Jacksoni kõrval punasel vaibal.

Vaata pilte SIIT.

"Ma olen ühe koha peal paigal," ütles Loni veebruaris The Sunile. "Isegi, kui ma saaksin abi paluda, siis ei ole palju, mida saab ära teha. Enne kodutuks jäämist sain ma üheksa kuud järjest elektrišoki ja ma ei saa ühe koha peale kauaks jääda."

"Ma ei saa elada majas, ma ei saa elada kodus, ma ei saa kuskil elada ja ma pean pidevalt ringi liikuma."

"Ma ei taha mitte kellegi teise elu ära rikkuda, sest inimesed rikkusid minu oma ära, seega ma pean ootama, millal see kõik mööda läheb."

Loni Willison ja Jeremy Jackson abiellusid 2012. aastal, kuid lahutasid 2014, kuna neil olid pidevad tülid. Ühe sellise tüli ajal ründas mees Lonit nende West Hollywoodi kodus.

Lonil olid kaks murdunud roiet, kaelavigastused ning kriimustused näos.

Ta töötas LA kosmeetikakeskuses assistendina, kuid sai siis närvivapustuse. 2016. aastal jäi ta ilma oma tööst, kodust ja autost ning oli sunnitud elama tänaval.

Pärast seda tekkist tal sõltuvus alkoholist ning metamfetamiinist ning tema vaimne tervis sai kannatada.