Hollywoodis on ikka kombeks staar-paaride nimed omavahel kokku liita ning sellepärast kutsutakse Ben Afflecki ja Jennifer Lopezi liitu Benniferiks.

"Maailmas pole piisavalt palju alkoholi, et ma sellele vastaksin," naljatles Matt Damon mõned päevad tagasi videosilla vahendusel antud intervjuus saates "Today".

Damon viibib praegu Austraalias ja kui saatejuhid temalt küsisid, kas Benniferi uudis ka sinna levinud on, vastas näitleja, et kuuleb sellest nendelt esimest korda.

"Huvitav lugu," vastas ta siis. "Loodan, et see vastab tõele. Armastan neid mõlemaid. See oleks väga lahe," lisas Matt Damon.

Jennifer Lopez andis aprilli keskel teada, et katkestas kihluse Alex Rodrigueziga ning mõlemad lähevad nüüd oma teed.

Väljaandele Today tehtud ühises avalduses öeldi: "Me taipasime, et me oleme paremad sõpradena ja loodame seda olla ka edaspidi. Me jätkame koos töötamist ja toetame teinetest ühistes ärides ja projektides. Me soovime üksteisele ja meie lastele parimat. Austuses nende vastu soovime me tänada kõiki, kes on saatnud meile häid mõtteid ja soove."

Paar oli koos neli aastat ja nad kihlusid mais 2019. Nad plaanisid abielluda 2020. aasta alguses, kuid COVIDi tõttu lükati see edasi.

Märtsis olla paari lähedased teatanud, et nad on lahku läinud, kuid vaid 24 tundi hiljem kinnitati, et nii aga pole ja kõik on korras. Alex lendas isegi Dominikaagi Vabariiki, kus Lopezil on käsil filmivõtted. Selle järel lekkis meediasse pilt, kus paarike suudleb hotelli rõdul.

51-aastane lauljatar ja näitleja Jennifer Lopez nautis nädalapikkust eemaolekut Montanas koos 48-aastase Hollywoodi näitleja Ben Affleckiga.

Uutel piltidel on näha, et paar on koos autos ja viibib kuurortis Big Sky, kus Benil on oma kodu. Sellele järgneval aastal kihlusid, kuid paraku lükkasid nad pulmad 2003. aasta septembrisse. Neli kuud hiljem nad lahutasid.