"Ilma hüvasti jätmata" ("French Exit", 2020)

Kuldgloobusele kandideerinud draamakomöödia. Vananev New Yorgi seltskonnadaam Frances (Michelle Pfeiffer, "Ohtlikud suhted") on lesk. Ta on pankroti äärel, sest lootis surra enne kui raha otsa saab. Francesel avaneb võimalus kolida väikesesse tühjalt seisvasse korterisse Pariisis. Ta otsustab sinna elama asuda koos oma veidrikust poja Malcolmi (Lucas Hedges, "Lady Bird") ja kassiga, kes on juhtumisi ta surnud abikaasa reinkarnatsioon.

"Peapõrutus" ("Concussion", 2015)

Will Smith kehastab hämmastavas tõestisündinud Taaveti ja Koljati võitluses doktor Bennet Omalut, geniaalset neuropatoloogi, kes avastas esimesena profijalgpalluril spordiga seotud ajutrauma ning võitles selle eest, et inimesi sellest teavitada. Omalu emotsionaalne eesmärk ajab ta tülli ühe maailma võimsaima ja armastatuima institutsiooniga NFL (Ameerika jalgpalliliiga). Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Päikesest pimestatud" ("A Bigger Splash", 2015)

Inspira telekanal näitab pühapäeval 16.05 kell 22:00 Veneetsia filmifestivalil Kuldlõvile kandideerinud stiilset draamafilmi. Itaalia väikesaarel puhkavad rokkstaar Marianne (Tilda Swinton, "Armastajate igavene elu") ja tema mees, režissöör Paul (Matthias Schoenaerts, "Raha"). Neile saabub külla vana sõber Harry (Ralph Fiennes, "Schindleri nimekiri"), kellega on kaasas tema seksikas noor tütar (Dakota Johnson, "50 halli varjundit"). Lõbusana alanud külaskäik toob pinnale vanad kired, armukadeduse ja pinged, mis võtavad ajapikku üha ohtlikumad mõõtmed.