48-aastane Affleck kutsus politsei, kui märkas meest ronimas üle tema Pacific Palisadesi asuva koduaia ning tahtis ka majja pääseda, kirjutas The Sun.

Tundmatu isik teeskles, et ta on turvamees, ronis üle aia, aga peagi hüppas juba jalgratta selga ja sõitis minema.

Isik oli üleni musta riietatud ning kandis võltsitud jakki, mis pidi jätma mulje nagu ta oleks turvamees. Intsident leidis aset teisipäeva hommikul kell kaheksa.

Los Angelese politsei aga ütleb, et intsidendiga seoses kedagi arreteeritud pole, kuid raport võeti ning asja uuritakse.

Ben Affleck ning Jennifer Lopez veetsid eelmisel nädalavahetusel ühiselt aega Montana osariigis. Tegemist pole esimese korraga, kui Lopez'i ja Afflecki viimastel nädalatel koos on nähtud. Kuigi allikate sõnul on nad endiselt veel ainult sõbrad, siis paparatsofotod ütlevad rohkem kui tuhat sõna.

Daily Mailini jõudnud piltidelt on näha, kuidas 2002. aastal kihlunud paar on jõudnud romantiliselt nädalavahetuselt tagasi Los Angelesse. Kuigi võiks arvata, et ekskallimate vahel võib endiselt olla mõningaid pingeid, siis on näha, et Jennifer ja Ben naudivad teineteise seltskonda. Ühel fotol hoiavad nad ka käest kinni.