Elektroonilise popmuusika duo Charlie moodustavad laulja Hele-Mai Mängel ja produtsent Ross Linnamägi. Koosseis alustas tegevust 2017. aastal, kui võideti konkurss “Elu võimalus” ja nad said astuda üles Eesti Laulu vaheesinejana. Konkursi võidulugu ja nende esimene singel oli “Rose Parade,” mille leiab värskendatud kujul ka uuelt lühilabumilt.

Lühialbumi nimiloole “Children At Heart” ilmus teisipäeval ka seikluslik muusikavideo, mis filmiti üles inimtühjas T1 Mall of Tallinn Kaubanduskeskuses. “Meie kõige esimene mõte oligi filmida öösel tühjas kaubanduskeskus, sest see tundus lihtsalt nii maagiline ja põnev kontseptsioon! Kuna lugu ise kannab endas “südamelt lapsed” sõnumit, siis oli meil väga hea meel, et saime jäädvustada need emotsioonid videosse,” kommenteerib Mängel värskelt valminud muusikavideot. Muusikavideo režissöör on Annika Väljataga.

Hele-Mai Mängel, kes osales 2018. aastal Eesti otsib superstaari saates, asus samal aastal õppima Balti filmi, meedia ja kunstide instituuti Integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia erialale ja on sellel kevadel lõpetamas. Lühialbum “Children At Heart” on ühtlasi ka muusiku lõputöö.