Sel hooajal osalevad meeskonnad, mis koosnev eestlastest, siin resideeruvatest välismängijatest ning esmakordselt võistleb ka Briti NATO vägede sõjaväelaste võistkond Eagles.

Peale meistriliiga on tänavuse kriketihooaja olulisemad sündmused Eestis toimuv Baltic Cup ja Põhjamaade Cup. Samuti komplekteeritakse Eesti koondis, mis esindab riiki erinevatel välisvõistlustel.

Kriketi Eesti meistriliiga mängud toimuvad igal nädalavahetusel ning võitjameeskond selgub septembris. Täna algasid kell 11.30 Eesti meistriliiga võistlused Tiskres Liiva teel asuvatel väljakutel Starsi ja Hippose ning Falconsi ja Stallionsi vahel. Samal päeval kell 15.30 algavad mängud Strikersi ja Vikingsi ning Unitedi ja Ridersi vahel.

Pühapäeval toimuvad mängud algusega 11.30 Tiskres Falconsi ja Starsi ning Tigersi ja Stallionsi vahel. Mänge saab kohapeal tasuta vaadata.

Kriket on maailmas jalgpalli järel vaadatavuselt teine mäng. Kriket on pärit Inglismaalt, kust ta levis endistesse Briti kolooniatesse ja mujale. Maailmas mängitakse kriketit 104 riigis. 2009 aastal sai Eesti International Cricket Council’i täisõiguslikuks liikmeks ning osaleb sellest ajast ka Euroopa Meistrivõistluste mängudel.