The People vahendab, et BBC-s töötanud Bashir pani nüüd ise selle ameti maha. Peagi avaldatakse raport selle kohta, kuidas ta toonane intervjuu ikkagi korraldatud oli. Telekanali poolt viidati, et Bashiril olla ka terviseprobleeme, täpsemalt südamega.

1995. aasta intervjuu sai palju vastukaja. Fakt on see, et see oli esimene kord, kui printsess rääkis ausalt ja avameelselt isikliku elu kriisist. Ta paljastas Charlesi salasuhet Camilla Parker-Bowlesiga ja tunnistas oma terviseprobleeme. Pärast neid paljastusi helistas Elizabeth II oma vanemale pojale ja nõudis paari lahutust.

Printsessi vend krahv Spencer väitis mullu oktoobris, et Dianat intervjueerinud saatejuht Martin Bashir võltsis mitmeid dokumente ja eksitas teda. Väidetavalt teatati Dianale, et tema saatjaskond oli osa vandenõust ja kõik tuttavad olid teda reetnud. Sel ajal oli Diana haavatavas psühholoogilises seisundis ja selline surve võis mõjutada tema otsust intervjuud teha.

Nende süüdistuste järel algatatigi sõltumatu uurimine, mille tulemusi peagi avalikkusega jagatakse. Selle vajadust on rõhunud ka Diana vanim poeg William.