Ta kiitis, et nii palju kui seni Rotterdami näinud, talle väga meeldib. Eurovisioni kogemuse kohta märkis, et kõik on hoopis teisiti, kui ta oli enne arvanud. Ta kiitis, et senised proovid on kulgenud progressiivselt.

Intervjueerija viitas, et oli ka küsitlus, kus valiti tänavust kõige kuumemat meesesinejat ning selle pani kinni just Suviste. Paistis, et Suviste oli sellest teatest üllatunud ja esiti isegi muiates raputas pead. Veidi mõelnud, märkis ta: "Olen tänulik ja võtan komplimendina." Ta lisas lõõpimisi, et ilmaäpp näitab, et terve järgmise nädala on Rotterdamis vihmane ilm, aga ehk suudab ta seda veidi üles soojendada.

Vaba aja veetmise kohta lausus ta, et peamiselt puhkab ja magab. "Olen ka jooksmas käinud ja linnas ringi vaadanud. Toodi Xbox, olen mänge mänginud."

Allolevas videos on näha tänane üritus täispikkuses. Intervjuu Uku Suvistega algab 1:25:10.

Uku Suviste astub üles teises poolfinaalis, mis toimub tuleval neljapäeval. Kroonika on varasemalt kajastanud, et Betsafe’i ennustusportaali analüütikute hinnangul on Suviste jaoks poolfinaal lagi ning finaali me tänavu ei jõua. 22. mail Rotterdamis toimuva finaali suursoosikud on Prantsusmaa ja Itaalia.