Meedias pigem vähe koos figureerinud Trevor Noah ja Minka Kelly astusid suhtesse 2020. aasta suvel, kuid vähem kui aasta hiljem on nad oma teed läinud, kirjutas TMZ.

Praegu pole teada, mis põhjustel paar lahku läks, aga tegu on täieliku üllatusena, sest vaid mõned kuud tagasi räägiti, et nad on armunud, nende suhe on tugev ja peagi plaaniti ka kokku kolida.

Alles see oli, kui Noah ostis Bel Airis 27 miljoni dollari eest modernse häärberi. Tegu on hiiglasliku elamisega, mida on ühe inimese jaoks ilmselgelt liiga palju. Häärberi ostmise idee taga oli mõte sinna koos Kellyga sisse kolida ja ehk ka pisipere luua. Aga praegu jääb hoone siiski poissmehe elamiseks.

Elamine on aga ilus ja kui ta peabki seal üksi elama, siis pole üldse viga. Maja saab alati maha müüa ja ehk ka kerget kasumit teenida.

Mis aga puudub armutuvikesi, siis siin suurt poleemikat pole. Noah ja Kelly olid suhte osas väga salatsevad ning ei kinnitanud kunagi, kas nad ikka olid koos, kuigi neid nähti mitmel korral koos einestamas.