Villemdrillem: „On suur rõõm hoida käes enda loomingut füüsilisel kujul! Kasvava digitarbimise tõttu olin selle plaani juba peast heitnud, kuid õnneks tegid vinüülid comeback’i – väga vahva! Olen õnnelik ka kujunduse üle ja arvan, et iga vinüüliostja jaoks on pimedas helendavad liblikad midagi uut.“

"Vd" pealt leiab mitmeid uue generatsiooni külalisartiste nagu Heleza, kaw, Margiiela ning põhiprodutsentideks on boipepperoni (Pitsa) ja Karl Killing. Üllatusena leiab kuulaja „vd“ pealt veel Jüri Pootsmanni viimase suurloo töötluse „magus melanhoolia remix“. Vinüüli ilmumise puhul sai see remix omale ka värske video, mille autoriteks Jüri Poostmanni originaalloo „Magus melanhoolia“ visuaali teinud kaksikutest Oscari kandidaadid Raul ja Romet Esko ehk EskoBros.

Villemdrillem ”vd” radadejada:

1. drill(em)
2. võluväel ft kaw
3. tundnud nii ft. Heleza
4. sinuta ft boipepperoni
5. parajumper
6. spikker ft Margiiela
7. magus melanhoolia remix ft Jüri Pootsmann
8. miski pole igavene freestyle

TAUST:

Villemdrillem alustas oma karjääri Soundcloudis, kogudes keskkonnas enam kui miljon striimi. Laiema avalikkuse teadvusesse jõudis ta 5MIINUST x villemdrillem talvise hitiga "Paaristõuked", mis püsis Eesti digitabelite #1 kohal 14 järjestikust nädalat. Teine aasta 2020.aasat suurhitt villemdrillemilt oli koos Elina Borniga, lugu ”niiea” ning suurt edu saatis ka villemdrillemi novembris ilmunud lugu ”soolane värska” koos gameboy tetrisega.