Allikad ei täpsustanud, mis võtteplatsil juhtus ja millise õnnetusega oli tegu, aga see oli piisavalt tõsine, et ta tuli kiirabiga lähedal olevasse haiglasse viia, kirjutas TMZ.

Nick oli pühapäevaks juba kodus ning teeb kaasa esmaspäevases talendisaates "The Voice".

Laulja ja näitleja puhul pole tegu esimese vigastusega, mille ta võtetega seoses saanud on. 2018. aastal Mehhikos vigastas ta saate võtete järel kätt.

Kohalik meedia aga imestab praegu, miks praegused võtted niivõrd salajased on. Allikad ei soovinud isegi avaldada, mis projekti kallal Nick Jonas töötab.

Vaid kolm päeva tagasi kirjutati, et filmivõtete ajal sai vigastada ka filmilegend Robert De Niro. Ta filmis Oklahomas Martin Scorsese uut põnevikku "Killers of the Flower Moon", mille peaosas on Leonardo DiCaprio, kui vigastas enda jalga, kirjutas TMZ.

Vigastuse järel istus ta neljapäeval lennukile, et tagasi kodulinna New Yorki lennata. Reedel läheb ta arsti juurde. Praegu pole veel teada, kui tõsine ta vigastus on.

Tundub, et De Niro vigastus filmivõtteid kuidagi ei sega, sest näitlejal oli niigi plaanis mõned nädalad vabaks võtta. Kuid võttemeeskonnale oli öeldud, et nad saavad reede vigastuse tõttu vabaks, mis annab mõista, et De Niro oleks pidanud veel päevakse-kaks töötama.