Jarrod võib saada kriminaalsüüdistuse Brandi ründamise osas, kirjutas TMZ.

Korrakaitsjate allikas sõnas, et Brandi veetis 30. aprillil koos sõpradega aega Orange'i maakonna baaris, kui Jarrod välja ilmus. Ekskallimate vahel tekkis tugev sõnavahetus ning Brandi käskis mehel ära minna.

Jarrod aga seda ei teinud ning sündmused võtsid halva pöörde. Jarrod väidetavalt lükkas Brandit kahel korral ning karjus tema ja tema sõprade peale.

Sündmuskohale kutsuti politsei, kuid Jarrod lahkus enne, kui nad kohale jõudsid. Intsidendi kohta kirjutati raport, aga kui Jarrod mõned päevad hiljem politseiga rääkis, eitas mees, et ta naist üldse puudutanud oli.

Orange'i maakonna šerif aga Jarrodi versiooni sündmustest ei uskunud ning esitas talle süüdistuse füüsilises väärkohtlemises.

Jarrod ja Brandi on osalenud kõikides 13 "Lahingud ladude pärast" hooaegades. Neid kutsutakse "noorteks kukkedeks", sest nad on põhituumikust kõige nooremad osalejad.

Aga eelmisel kuul debüteerinud 13 hooaja esimeses osas kinnitas Brandi esimest korda kaamera ees, et tema ja Jarrod läksid lahku kaks aastat tagasi. Neil on koos ka kaks last.