40-aastane Tanel Padar avaldas Instagramis väikese klõpsu, kus ta, mask peas, saab viiruse vastase vaktsiini.

Foto: Instagram

Täna on Eurovisioni esimene poolfinaal ning Eestile siiamaani ainukese võidu toonud Tanel Padar meenutas Retro FMis, milline tema kogemus tol ajal oli.

Tanel Padar oli vaid 20-aastane, kui tema ja Dave Benton looga "Everybody" Eurovisioni võitsid. Aga, nagu ka Ivar Must ütles, siis lugu ei olnud üldse neile kirjutatud.

"Kellele Maian (Kärmas toim) need sõnad kirjutas? Ma ei kujuta ette. Ma olen näinud mingit telesaadet, kus ansambel Laine oli püha viha täis, sest see pidi nendele tagasituleku looks olema. Nende karjäär n-ö rikuti nende elu teises pooles ära."

"Kindel on see, et minule see lugu ei saanud kirjutatud olla, sest ma läksin stuudiosse alguses ühte teist lugu laulma. Mõlemad Dave'iga salvestasime samas stuudios teist lugu. Siis meile pakuti välja, et teeks pulli ka, prooviks korra. Ja me proovisime," rääkis Padar.

Seda, et mõlemad mehed "pulli" tegid, rääkisid nad juba siis. Teine lugu, mille nad olid eelvooru saatnud, jäi napilt esimesest kümnest välja. "Everybody" napsas selle koha ära.

Padar tunnistas, et kui midagi hästi palju teha, siis asi hakkab kas meeldima või hakkab seda vihkama. Lauluga sai nii palju proove tehtud, et lõpuks läks täitsa mõnusaks.

Viimane kord pidi Padar "Everybody" laulma tuttava pulmas, kus Dave Bentoni osa laulis Kristjan Vardja.