„Teatris on olnud üksikuid koroonajuhtumeid, kuid tänu pidevale kiirtestimisele keegi teine nakatunud ei ole ning teatrimajja ja proovi tohib tulla üksnes negatiivse testitulemusega,” kommenteerib rahvusooperi kommunikatsioonijuht Marion Leppik.

Kroonika pöördus kommentaari osas ka näitleja enda poole, kuid Sallo ei soovinud seda teemat kommenteerida.

Koroonasse haigestunud Sallo kohta tekib omaette küsimus, kas näitleja oli vaktsineeritud nii nagu seda võis näha seriaali "Õnne 13" võtetelt. Toona kinnitas seriaali stsenarist pärast vaktsineerimise episoodi eetrisse minekut, et päriselt vaktsiini ei tehtud.

„Samamoodi, kui me Ülo viime hambaarsti juurde, siis ega me näitlejal hambaid päriselt ei puuri. See on ikkagi näitlemine," ütles Andra Teede ERRile. Ometi oli see episood paar kuud tagasi suureks eeskujuks ja julgustuseks riskigrupile, kes olid parema meelega nõus end laskma ka vaktsineerida.

Estonias jäi paraku koroonapiirangute tõttu pea terve kevadine hooaeg vahele, poolaasta esimene esietendus on 18. juunil, selleks on ooperit ning balletti ühendav „Ravel:Ravel“ loominguliselt meeskonnalt Mart Kampus, Liina Keevallik ja Renate Keerd. Uue hooaja alguses, 19. augustil esietendub operett „Lõbus lesk”, mille näitejuhina Helgi Sallo hetkel proovisaalis ka töötab.