Tulevikus soovib "Cool for the summer" laulja, et teda ei seostataks sooga, vaid pöördutaks tema poole hoopis nemad.

"Viimase aasta ja poole jooksul ma olen teinud tööd endaga ning selle tulemusena mõistsin, et ma soovin end identifitseerida mittebinaarseks," ütles Lovato.

"Sellega seoses ma ametlikult olen muutnud enda kohta käivaid asesõnu ning kasutan pigem tema asemel nemad. Ma tunnen, et selle kaudu saan ma end võimalikult palju väljendada sellisen nagu ma olen," lisab ta, öeldes, et ta siiani avastab ennast.

Lovato otsustas rääkida sellest avalikult, et julgustada neid, kes ei julge paljastada, kes nad on või keda nad armastavad. Lovato teatas kõigest kaks kuud tagasi intervjuus Joe Roganile ka seda, et ta on panseksuaalne.

Feministeeriumi sõnul tähenda mittebinaarne sugu järgmist: “Mittebinaarne” (ingl nonbinary) viitab sooidentiteetidele, mis jäävad väljapoole kaksikjaotuses sookategooriaid mees ja naine. Sealjuures võivad mittebinaarsed inimesed identifitseerida end mitme sooga (nt bisooline) või mitte ühegi sooga (asooline), nende sooidentiteet võib olla voolav, st ajas muutuv (genderfluid), ja nad võivad ennast identifitseerida mõne kolmanda sookategooriaga või end üldse mitte sooliselt kategoriseerida."