Hollandi päevaleht de Volkskrant annab Eesti esitusele kümnest punktist 5,7 ning Uku pala võrreldakse Phil Collinsi hitiga "In The Air Tonight". "Uku Suviste on Eesti üks tuntumaid popstaare, kellele ei antud 2021. aasta võistlusele automaatset edasipääsu. Seetõttu pidi ta üleriigilises laulusaates uuesti võistlema, kuid ta võitis selle teist korda järjest," kirjeldab de Volkskrant Uku teekonda Rotterdami.

Kroonika tiitel pakub tähelepanu

Uku on vaieldamatult üks nägusamaid meesosalejaid sel aastal ning selle kinnituseks on kohalikud väljaanded kaevanud minevikust üles ka fakti, et Kroonika on talle 11 aastat tagasi andnud seksikaima mehe tiitli.

Maailmakuulsa elustiiliajakirja Glamour Hollandi versiooni arvates on tegemist lõbusa faktiga, kuid Uku esitus nende jaoks nii rõõmsameelne ei ole. "Sel aastal läheneb Eesti lauluvõistlusele tagasihoidlikult - lauljat on laval näha üksi, välguvisuaalid taustal," kirjeldab Glamour Eesti esitust.

Ka väljaanne MSN viskab nalja, et seksikaima mehe karika kõrvale jahib Uku nüüd Eurovisionil uut tiitlit. "Arvestades kihlveokontorite koefitsiente, peab tema laul Eurovisioni võitmiseks lausa rabama. Suviste hoiab laval asju tagasihoidliku ja pimedana, taustal on äike ja välgunooled," kirjeldab MSN eestlaste esitust.