GQ-le antud intervjuus tunnistas räppar, et Rihanna on tema elu armastus. Kuulujutud paar suhtes hakkasid ringlema juba 2013. aastal, kui räppar toetas Rihannat tema Diamonds maailmaturnee abil.

"Kui sa tead, siis tead. Tema on see õige," ütles A$AP Rocky.

Paar osales A$AP Rocky 2013. aasta muusikavideos "Fashion Killa" ning mees laulis tausta Rihanna 2012. aasta hiti "Cockiness (I Love it)" remixile.

Pärast suhtesse astumist on mõlemad püüdnud koos paparatso piltidele mitte jääda. Räppar tunnistas, et tema partner on absoluutselt mõjutanud tema uut albumit, millel teeb kaasa ka Morrissey.

Rihanna ja ASAP Rocky. Foto: Scanpix

Päris nimega Rakim Athelaston Mayers oli 2010. aastate üks suurema läbimurde teinud artiste, kui kaks tema albumit - Long.Live.A$AP (2013) ja At.Long.Last.A$AP (2015) - jõudsid USA muusikaedetabelis esimeseks.

Mitmekülgse laulusõnade kirjutajana suudab ta laulda agressiivselt ning kirglikult, aga ka rohkem meloodilisemalt ning rahulikumalt. Tihti toimuvad need muutused vaid ühe laulu sees.

Rocky puhul on tegu väga nõutud artistiga, kes on teinud koostööd Kendrick Lamari, Black Eyed Peasi, Mark Ronsoni ja even Rod Stewartiga, kes tegi kaasa tema 2015. aasta hittsinglil "Everyday".

2019. aastal mõisteti A$AP Rocky süüdi Stockholmis toimunud kakluses ning talle määrati kaks aastat tingimisi.

Räppari ja Rihanna suhe algas tõenäoliselt eelmisel aastal, kui Rihanna läks lahku miljardärist kallimast, kellega ta oli koos kolm aastat.