Jazzklubi Philly Joe's omanik ja muusik Reigo Ahven tõdeb, et neile klubina on virtuaalkontserdid andnud võimaluse tunda, et muusika ei ole jäänud esitamata, kuulamata ega antud juhul ka viimaste mutrite ja seibideni nägemata.

"Sofia Rubina, kes on ilmselt esimene jazzlaulja, kes Eestiga seostub nii Lätis, Leedus, Ameerikas kui Venemaal, on loomulikult saanud pärjatud ka kõikide auhindadega, mida Eestis on selle põneva stiili artistidel võimalik pälvida. Ja seda kõike loomulikult rohkem kui teenitult, sest on selge, et kui keegi on Ameerika muusika kõlale tõeliselt lähedale jõudnud, on see tema," ütleb Ahven enne kontserdi kuulamise juurde asumist. Tema sõnul kõlavad koos need kolm Eesti jazzi uue põlvkonna suurkuju lihtsalt relvitukstegevalt hästi ja terviklikult.

Kontserdisarja “Vaikelu” mõtte teoks tegemisel aitasid kaasa Meelis Kubits ja Kultuuripartnerluse Sihtasutus, Delfi, Kroonika, Telia, Tele2, Elisa, Valgele Klaar ning kõik Philly Joe TV andekad.

Kõik kuulajad/vaatajad aga saavad panna õla alla sellele, et Philly Joe’s füüsilise jazziklubina piirangute lõppedes jälle ka füüsilise klubina võimalikult sujuvalt oma jazzivabriku toimima saaks. Selleks on koostöös Teliaga loodud annetustelefonid 9001625 (5€) ja 9003625 (10€).