Hiljuti antud intervjuu ajal, milles osatäitsjad promosid eesootavat saadet, nägi Matthew Perry väga halb välja, ta keel oli pehme ning temast oli raske aru saada, vahendas TMZ.

Perry on minevikus tunnistanud enda sõltuvust alkoholist ja narkootikumidest, mille tõttu tema kaal pidevalt üles alla käis. "Sõprade" filmimise ajal üheksakümnendatel oli näha kord peenikest ja kord ülekaalulist Chandlerit.

Kui vahepeal tundus, et ta on oma deemonitest võitu saanud ning sõltuvus on minevikku jäänud, siis promointervjuu annab mõista, et nii siiski pole. Ja fännidel on Perry pärast tõsine mure, sest tegu on armastatud näitlejaga veel rohkem armastatud sarjast.

"Sõprade" taasliitumise eel on fännid pahased ka saatejuhi valiku üle, keda HBO Max juhid otsustasid palgata. Fännide meelest ei peaks näitleja ja õhtusaatejuht James Corden taasliitumist juhtima, sest tal pole sarjaga mitte mingisugust seost.

Paremad, aga kindlasti ka kallimad, valikud oleksid olnud Brad Pitt, Paul Rudd, Reese Witherspoon, Bruce Willis, Christina Applegate või ka Ben Stiller, kes kõik sarjas ühel või teisel hetkel kaasa tegid.

Loomulikult pärineb osa kriitikat ka nendelt, kellele Corden lihtsalt ei meeldi, olgu need põhjused, millised on.

"Sõprade" taasliitumisest on aastaid räägitud ning Matthew Perry oligi see, kes aprillis nüüdseks kustutatud Instagrami postituses teatas, et kuus peaosalist tõepoolest sellega tegelevad.

Taasliitumist saab näha alates 27. maist HBO Max voogedastuskanalil.