Kolm päeva tagasi Instagrami postitatud videos on näha, kuidas kaks poissi, ühel peas oranž müts ja teisel seljas koolikott, sõidavad Balti jaama juures sinise trammi taga rippudes.

Oranži mütsiga poiss on oma tembu üle lausa nii uhke, et laseb ühe käega trammist lahti ning trikitab teda filmivale kaameramehele.

Video taustal mängib räpipundi N.W.A hittlugu "Fuck the Police". Video üleslaadija püüab sellega politseile keskmist sõrme näidata.

Paraku on kommentaatorite hulgas neid, kes seda ägedaks peavad.

Kolme päevaga on video kogunud ka üle 300 meeldimise, nende seas ka koomik Mattias Naan, sisulooja Hensugusta ning riigikogulane Heidy Purga.

Kroonika võttis ühendust Hensugustaga ja küsis, miks ta selle video meeldivaks märkis, aga sisulooja ei soovinud kommenteerida.

Foto: Instagram

Kroonika võttis ühendust ka politseiga, et selle juhtumi kohta kommentaar saada. Põhja prefektuuri Liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe sõnas: "Sellest juhtumist meile teada antud ei ole. Siiski on niiviisi liiklusvahendil sõitmine seadusevastane, mõtlematu ja ohtlik. Rumala mängu tagajärjed võivad olla väga traagilised," ütles ta.

Kullamäe lisas: "Lapsevanemate selgitustöö peaks tagama, et lapsed ja noored sellist sõidustiili kunagi ei viljeleks, kui säärane ohtlik tegevus siiski silma jääb, on õige sekkuda: anda märku juhile, kutsuda ise mõtlematult käituvaid noori korrale või helistada 112."