Bändi laulja Damiano tunnistas, et hetkel, kui ta sai aru, et nad on võitnud, käisid peast läbi vägagi härdad mõtted. "Me oleme neli sõpra, kes mängivad muusikat, mida me armastame. Kõik raske töö, mida me oleme teinud, kandis lõpuks vilja," kirjeldas ta oma emotsiooni.

Kuigi Itaalia oli pärast žürii punktide avalikustamist alles kolmandal kohal, siis rahvahääletusel saadud tulemus tõi neile võidu 25 punktilise edumaaga. "See rahva toetus on meie jaoks kõik," tunnistas bändi ainus naisliige Victoria, kes jäi pressikonverentsi alguses šampanjalaviini alla. Õnneks ei pidanud ta kleepuvate riietega kaua ringi käima, sest mõned tunnid pärast võitu hüppasid bändiliikmed koos Rotterdamis külma jõkke.

Kellele suurt favoriidikoormat kandma pidanud itaallased ise kaasa elasid? Tuleb välja, et rokkarite lemmikuks oli Ukraina, kes lõpuks saavutas viienda koha.

Kuid mis oli ikkagi nende edu võti? "See on võistlus. Keegi peab ju tulema ka viimaseks, kuid siiski peaks keskenduma hoopis osalemisele ja oma muusika jagamisele maailmaga. Me ei tulnud siia võitma, me tulime oma muusikat näitama. Eurovision on suur ja väga tähtis platvorm selleks," selgitas Victoria andes mõista, et võit ei peaks koguaeg silme ees olema.