"Saage tuttavaks: minu uus bänd! Eric Kammiste - kitarr, Antti Kammiste - klahvpillid, Tõnis Kivisild - bass, Mikk Simson - trummid," kirjutas Mihkel Raud.

Mihkel Raud on aastaid mitmel erineval rindel tegutsenud, kuid ometi tuli üllatusena tema Kroonika taskuhäälingus öeldu, et ta teenib kuus kümme tuhat eurot. See summa võeti üle ka teises taskuhäälingus "Mariiga õnnest."

"Saatejuhtimise eest ei maksa mulle keegi 10 000 eurot," lausub Raud pärast seda, kui Marii Karell näitab välja oma hämmingut lugedes Kroonikast, mismoodi on võimalik saatejuhtimise eest selliseid summasid teenida.

"Neid töid, mida ma teen, on palju. Mul on pikk muusikakataloog, palju raamatuid. Need asjad lihtsalt hakkavad ühel hetkel leiba lauale tooma. Mõnikord on see sissetulek tõesti 10 000, teinekord isegi veidike rohkem. Samas järgmine kord jälle palju vähem. Ühte asja tehes ei ole võimalik minu ja sinu äris, Marii, sellist viiekohalist summat kuus teenida," lausub Raud, lisades, et ta ei võta seda sissetulekut iseenesest mõistetavalt, sest paljud tööd võivad kaduda n-ö päeva pealt.