Raadio Sky Plus stuudios rääkis Ott oma külmast kogemusest lähemalt. "Oligi täpselt nii, et kohe, kui kaamerad kinni läksid, lennati mulle suurte talvejopede ja tekkidega peale," selgitas ta.

"Kui ikka väga lähedalt vaadata, siis on videos näha, et mul hambad ikka krigisevad seal mõndades kohtades," lõõpis Ott.

Lugu sündis koostöös noore ja andeka produtsendi ja helilooja Frants Tikerpuuga. Ühist tööprotsessi hindavad mõlemad mehed väga kõrgelt. "Koostöö oli väga ladus ja mõnus. Saime loo tehtud heas tempos ja üksteisemõistmises," kiidab Lepland oma noort kolleegi.

Loo video autoriks on noorema põlvkonna särav täht Kateriine Krigul. "See on meie teine koostöö Otiga ning sukeldusin projekti suure sisemise põlemisega, sest Ott on väga hea "materjal", kellega koos vingeid asju teha. Temas on see "miski", võime olla pööraselt koomiline ning järgmisel hetkel rabada täieliku draamaklassikaga," kiidab Kateriine video peaosalist.

"Inimestel on pidev soov ja vajadus meenutada olnud aegu ning unistada helgest tulevikus, samas mitte tahta märgata seda reaalsust, kus nad parasjagu viibivad. Sellest mõttest ajendatuna lõime video peaosalisele täiesti "oma maailma", kus ta siis tüünelt kulgeb," räägib video saamisloost kaasprodutsent Danel Pandre.