"Vaatamata sellele, et tänapäeval saadakse lapsi palju hiljem, siis mina ütlen kogu aeg ja kõigile julgelt, et tehke need lapsed hästi noorelt, mõtlematult ja rumala peaga ära, sõltumata sellest, kas te jääte nende meestega kokku või mitte," rääkis tänavu 50. sünnipäeva tähistav Minev Vikerraadio saates "Käbi ei kuku…".

"See on ainuõige otsus, sest hiljem, kui teil tuleb mõistus pähe, siis tuleb nii palju mõtlemist, kahtlust ja kõhklust, sest siis sa hakkad mõtlema, et võiks teha karjääri, võiks olla majanduslik kindlustatus ja üleüldse, et kas ma jään selle mehega igavesti kokku või tuleb kusagilt järgmine," lisas ta.

Minev tõdes, et ka tal endal ei olnud noorena isiklikku elamist ning pärast tütre Anna Aurelia sündi elati nii Pille kui ka lapse isa vanemate juures. Olukorraga suudeti edukalt toime tulla ka siis, kui noored lapsevanemad lahku otsustasid minna.

Kui praegune telesaatejuht Keili Sükijainen sündis, siis oli tema ema 19-aastane. Veebruaris 30-aastaseks saanud Keili reisis oma peika ja emaga Kreekasse, kus ühtlasi tähistatakse ema 50. sünnipäeva.

Keili Sükijainen

Keili kinkis emale ka kena tordi, mille ema õnnetult ümber ajas.

Foto: Instagram

Kingitustega ei olnud aga sugugi kõik. Kuna Keili ema on suur 5miinuse fänn, siis "tellis" Keili talle bändilt sünnipäevatervituse.

Foto: Instagram