“Uus baar asub kohe ööklubi Venus Club kõrval ning hakkab pakkuma ajaveetmise võimalust just enne klubisse minekut. Loodame, et kriis peagi möödub ning saame esimesel võimalusel uue koha täistuuridel avada ning loomulikult jätkata ka ööklubi tegevusega,” lisab Kardo.
Renari sõnul on uus avatav Venus Bar baar kõige õigemas tähenduses. Imelised kokteilid, hea vein, hubane atmosfäär ja baarmenid külaliste keskel. Kõik see kokku on mõnus melu, mida peab nautima.

Venuse lugu sai alguse juba aastal 2009, keset suurt majanduskriisi, mil kamp baarmene otsustas ise klubi hakata pidama. Vanas tuletõrjemajas otsustati puhuda elu sisse soiku jäänud kohale. Alates 26. juunist, kui uuenenud Venus Club avas uksed, on tegemist vaieldamatult ühe populaarseima klubiga Eestis.

Venus Club & Venus Bar juhatuse liikmed Kardo Kõiv ja Renar Pindel lausuvad kui ühest suust, et 12. aastat hiljem, mil maailmas on tervishoiukriis, järgime sama põhimõtet kui kunagi klubi avades. Head kriisi ei saa raisku lasta. Tuli idee rikastada jällegi kodumaist ööelu ning avada omanäoline baar.