2017. aastal kerkisid Kevin Spacey kohta üles seksuaalvägivalla ja väärkohtlemisega seotud süüdistused ja ta kaotas töö mitmetes filmi- ja seriaaliprojektides. Näiteks lõpetas Netflix temaga koostöö ja ta kaotas rolli populaarses seriaalis "House of Cards", vahendas Kinoveeb.

Üks süüdistajatest oli Anthony Rapp ning ta oma avalduse teatavaks tegi, tuli Kevin Spacey geimehena kapist välja. "Mul on olnud suhteid nii naiste kui meestega. Olen armastanud mehi terve oma elu ja valin, et elan nüüd geimehena."

Spacey astus viimati üles 2018. aasta filmis "Billionaire Boys Club".

Näitlejatöö Itaalia filmis aga ei passi ühele tema süüdistajale Mark Ebenhoch. Ebenhochi sõnul kupeldati teda võtteplatsil Spaceyga seksima.

Ja ta ei olnud ainus. 1995. aasta filmi "Outbreak" võtetel töötas mitmeid noori mehi, kes olid seal, et näitlejaga seksida. Kuid ta ei läinud sellega kunagi politseisse ega andnud näitlejat kohtusse.

"Mida kuradit?" oli Ebenhochi esimene reaktsioon, kui ta kuulis, et Spacey on taas saanud tööd. Tema palkamine on absurd, eriti veel filmi juures, mis räägib peaaegu samal teemal, millest Spacey süüdistatakse.

Franco Nero film räägib edukast, kuid pimedast kunstnikust, kes suudab vaid hääle abil inimestest imelisi portreesid maalida. Aga kunstnikku, keda mängib Nero ise, süüdistatakse ühel hetkel laste seksuaalses väärkohtlemises. Kevin Spacey mängib uurijat, kes selle juhtumiga tegelema hakkab.

Kuigi Ebenhoch ootab ikka veel, mil Spacey tema ees avalikult vabandaks ning vastutaks oma tegude eest, siis ta loodab, et uue filmi produtsendid vaatavad, et Spacey ei käituks nii nagu ta seda tegi varem.