Allika sõnul oli Matthew Perry pudikeelsus tingitud salvestuse hommikul hädaolukorras hambaarstil käimise tõttu, vahendas The Sun.

"Matthew saabus kokkutulekule (aprillis) ning tema esindaja sõnul oli tal tol hommikul erakorralisel hambaarstivisiidil käinud," ütles siseallikas.

"See mõjutas tema enesetunnet ning tema heaolu. Ta oli olnud valudes ja see pudikeelsuse põhjustaski. Loomulikult ei taha keegi, et neid pärast protseduuri filmitakse, aga nii juhtus. Olukord oli Matthew jaoks murelik, eriti arvestades, kuidas inimesed internetis sellele reageerisid."

"Matthew on enda ümber olnud isikutele öelnud, et ta on kaine ja nad ei pea muretsema," lisas allikas.

Eelmisel nädalal avaldatud "Sõprade" promoklipis, kus Matthew Perry koos Jennifer Anistoni, Courteney Coxi, Lisa Kudrow, David Schwimmeri ja Matt LeBlanciga üles astus, oli raske tema olekut ignoreerida.

Kauaoodatud erisaade, mida mitmel korral pandeemia tõttu edasi lükati, filmiti aprillis ning esilinastub juba homme, 27. mail HBO Maxis.

Kui Perry käest küsiti, kas ta midagi võtteplatsilt ka varastas, vastas ta: "Ma varastasin küpsisepurgi, millel oli kell peal." Kuigi tema keel oli pehme, siis oli tema üldine välimus pigem tervislik.