"Kuidas see kokaiiniskandaal sind tundma pani?" uurib Variety ajakirjanik Eurovisioni võitnud itaallasest esilauljalt.

"Ma olin väga solvunud selle intsidendi pärast, sest see oli isiklik rünnak minu vastu. Kui keegi oleks öelnud, et mu esitus oli nõme, siis ma oleks seda aktsepteerinud. Kuid igal võimalikul juhul ei tundnud ma selle süüdistuse pärast muret ma tean tõde ja samuti tõestasime, et see väide oli vale. Ma lihtsalt loodan, et inimesed nüüd lõpetavad sellest rääkimise ja me saame võimaluse tähistada pärast seda, kui nad rikkusid meie peotunde. Asjad nagu see võivad juhtuda, kuigi ei tohiks. Õnneks tulime me lõppude lõpuks sellest kõigest välja ja saame oma ausate nägudega ringi käia," räägib rock-bänd Måneskin eeslaulja Damiano Davis.

Euroopa rahvusringhääling (EBU) kinnitas, et Itaalia laulja Damiano David ei tarbinud green roomis narkootikume, kirjutas wiwibloggs.

"Pärast süüdistusi green room'is toimunud tegevuse kohta Eurovisioni lauluvõitluse ajal, on Euroopa rahvusringhääling analüüsinud kõiki fakte, Itaalia delegatsiooni soovil, ning vaadanud olemasolevat videomaterjali. Täna hommikul sooritas Itaalia esindaja vabatahtlikult narkotesti, mis osutus negatiivseks," teatas EBU ametlikus avalduses.

"Green room'is ei tarbitud mingeid narkootikume ja me loeme teema lõppenuks."

"Me oleme pettunud, et võidu järgselt tekkinud alusetud spekulatsioonid varjutasid ürituse melu, lõpptulemust ja bändi. Soovime Måneskini veelkord õnnitleda ja soovime neile edu," lisati avalduses.