Davis laulis bändi 1989. aasta hillalbumil "Girl You Know It's True", kirjutas BBC.

Bändi ninamehed olid Fabrice Morvan ja Rob Pilatus, kes müüsid 30 miljonit singlit, aga kes pidid Grammy-auhinna tagasi andma, kuna tuli välja, et nad liigutasid live-esinemiste ajal suud ning ei salvestanud neile omistatud laule.

Davist mälestades palus tema tütar Jasmin isale veel viimast korda aplausi. "Ta tegi paljud inimesed oma naeru, nalja, õnneliku hinge ja armastusega õnnelikuks, eriti läbi muusika," kirjutas ta Facebooki postituses.

John Davis sündis Lõuna-Carolinas ning kolis Saksamaale, kus tema häälest sai bändi Milli Vanilli identiteedi osa. Idee kasutada bändi nägudena Morvani ja Pilatust pärines produtsent Frank Farianilt.

Davis ja teised lauljad märgiti albumile taustalauljatena ning Morvan ja Pilatus said valelikult lauljatena tunnustuse. Albumist sai kiiresti ülemaailmselt suur hitt, müües 11 miljonit koopiat.

Bänd võitis 1990. aastal aasta uustulnuka Grammy ning ajakirjale Time antud intervjuus võrdlesid nad end Elvisega.

Milli Vanilli jäi vahele, kui ühe kontserdi ajal fonogrammi pealt kõlanud muusika kokku jooksis, mis paljastas, et bändi nägudeks olnud Morvan ja Pilatus ei olnud tegelikud lauljad. Farian tunnistas ka hiljem, et kutsus Davise laulma, kuna esinägude hääle kvaliteet oli madal.

Pilatus suri 1998. aastal 32 aasta vanusena üledoosi.

Pärast fonogrammiskandaali liitusid John Davis ning teine päriselt bändile hääle andnud Brad Howell ning moodustasid bändi The Real Milli Vanilli. Nende ainuke album pealkirjaga "The Moment of Truth", mis avaldati 1991. aastal, tõi endaga kolm populaarset singlit. Üks nendest ("Keep on Running") jõudis Saksamaa edetabelis neljandale kohale.

Hilisematel aastatel jäi Davis Saksamaale ning esines koos Morvaniga duos Face Meets Voice.