Kuningliku perekonna lähedane allikas tõdeb väljaandele, et kuninganna Elizabeth II ja prints Charles on ebameeldivalt üllatunud Harry šokeerivate paljastuste üle. Mentaalsetest probleemidest rääkivas sarjas räägib prints Harry detailselt sellest, kuidas perekond jättis ta vaimsete probleemidega üksi. Allikas usub, et uus saatesari lõhub Harry ja tema perekonna vahelist usaldust veelgi ning kogu läbisaamine ripub juuksekarva otsas.

Kuninganna andis 2018. aastal oma õnnistuse prints Harryle osalemaks Oprah Winfrey uhiuues vaimsest tervisest rääkivas dokumentaalsarjas. Idee olevat sündinud Harryl ja Winfreyl ühiselt. Väidetavalt olevat Harry perekonnale rääkinud soovist teha mitmeosaline dokumentaalsari Apple TV-sse, kuid ükski perekonnaliikmetest ei osanud eeldada Harry isiklikke süüdistusi isa ja kogu institutsiooni vastu.

"Kuninganna ja prints Charles on ebameeldivalt üllatunud selle üle, mis kõik on juhtunud," märgib Buckinghami paleele lähedalolev allikas. "See kõik on usalduse küsimus ja kui aus olla, siis suhted ripuvad neil reaalselt juuksekarva otsas. Kõik tunnevad palees kaasa Harry traumadele ja probleemidele, kuid paljusid häirib tõsiasi, et ta räägib neist avalikult rahvusvahelises televisioonis. Väga otsene kriitika maalib perekonnast äärmiselt negatiivse pildi," lisab allikas.