Tanel on mänginud ilmselt veel enamates riikides, kui UN-i maja ees on lippe ning on Eesti lipuga teinud kokkuvõttes rohkem tiire ümber planeedile peale kui Marko Matvere ja Jaan Tätte kokku. Mitte, et see oleks võistlus omaette, aga on erakordne, et jazztrummaril on selline rahvusvaheline karjäär ja on rõõm, et Tanel sai tulla ka meie sarja kirgastama.

Ja loomulikult on heaks näiteks jazzmuusika piire ülatavast olemusest ka duo kuulsa Läti pianisti Artis Borissiga. Me kõik oleme kuulnud teda vähemalt korra raadiost või Fairmus voogedastusplatvormilt Rita Ray koosseisus, aga nüüd on meilt tema meisterlikkust võimalik näha ja kuulda väga lahtises ja loomingulises avalduses.

Kontserdisarja "Vaikelu" mõtte teoks tegemisel aitasid kaasa Kultuuripartnerluse Sihtasutus, Delfi, Kroonika, Telia, Tele2 ja Elisa, et olete aidanud meil neid kontserte korraldada, filmida ja ka kallite kuulajateni tuua.

Kõik kuulajad/vaatajad aga saavad panna õla alla sellele, et Philly Joe’s füüsilise jazziklubina piirangute lõppedes jälle ka füüsilise klubina võimalikult sujuvalt oma jazzivabriku toimima saaks. Selleks on koostöös Teliaga loodud annetustelefonid 9001625 (5€) ja 9003625 (10€).