Et baarid ja restoranid ka aina kauem lahti saavad olla, on "Laupäeva hommik Anu Saagimiga" Anu sõnul ka väike pohmelliravim. "Seepärast ma ei kardagi. Ma tahan rõhutada, et kõike, mis ma laupäevahommikul kell kümme suust välja ajan, ei tasu puhta kullana võtta! Arvestage sellega, et Anu on ka reede õhtul väljas käinud, võib-olla limonaadi joonud, äkki pole ta magamagi jõudnud ja on natuke ülemeelikus meeleolus. Kuulake seda saadet lihtsalt ajuvabalt," ütles Saagim.

"Laupäeva hommik Anu Saagimiga" on Raadio 2 eetris alates 5. juunist laupäeviti kell 10.

2017. aastal kirjutas Kroonika, et "Vikerhommikus" laialt kajastatud meediasündmusena eetrisse jõudnud Anu Saagimi nõuanderubriik Vikerraadio eetris ei jätka.

"Eelmisel neljapäeval oli Vikerhommikus eetris meelelahutuslik nõuanderubriik, kus oli külaliseks Anu Saagim, kes vastas kuulajate kõnedele ja jagas nendega mõtteid ja kogemusi oma elust. Selle rubriigiga jätkata ei ole plaanis," kostis tookord Vikerraadio peatoimetaja Ingrid Peek Kroonikale laekunud vihje kohta.

"Teie, ajakirjanikud, rikkusite meil kõik ära," sõnas Saagim naerdes. "Ma tulin ju samal päeval sellega välja, kui see Hinrikuse asi hakkas," selgitas ta. "Ja siis teie või keegi pani sellise toreda pealkirja, et Hinrikus lasti lahti ja Saagim võeti asemele. Sellest piisas täiesti – neil oli siis suur koosolek ERRis ja ma sain aru, ühesõnaga, et teie tegite karuteene!"

Pikka viha Saagim siiski ei pidanud ning tõreles vaid lõbusal toonil: "Ma olen ise samasuguseid uudiseid teinud, mis siin ikka." Küll aga tunnistas ta, et juhtunu riivas tema tundeid ning ta nentis, et tagantjärele vaadates oli tegu lihtsalt kohutavalt halva ajastusega.