Timati pidi valima kahe naise vahel: pikalt välismaal elanud ja tõsist suhet otsiva Jekaterina Safarova ning Tallinnast pärit Alisa Grabovaja vahel, kellel on huvialasid jalaga segada. Timati valis siiski Jekaterinat, kellel õnnestus räppari südamesse pugeda.

Hooaja finaalepisoodis seisis Alisa silmitsi oma suure hirmuga ning sooritas langevarjuhüppe koos Timatiga. See oli räppari idee ning mees tahtis näha, kuidas Alisa oma emotsioonidega toime tuleb. Timati ootas, et naine avaks end täiesti uuest küljest. Paraku seda ei juhtunud.

Timati kirjutas Alisale laulu ning andis talle seda ka kuulata. Alisa puhkes suurest õnnest nutma ning ei tahtnud meest lahti lasta. "Ma ei ole sind kunagi sellisena näinud," ütles räppar Alisale.

Räppar võttis Alisalt käest kinni ning ütles, et tahab kõik temaga seotud hetked meelde jätta. "Hüvasti on alati raske jätta, eriti praegu," ütles mees Alisale ning lisas, et kahjuks seda peab tegema.

Lõpus nad kallistasid ja Alisa ütles Timatile, et ta ei taha teda lahti lasta. Mille peale mees ei lausunud midagi, vaid vaatas teda sooja pilguga.

"Холостяка" casting’u kuulutus jäi Alisale silma Instagramis ja ta otsustas kohe, et peab proovima. Toimus videokõne saatemeeskonnaga ning mõne päeva pärast kinnitatigi, et eestlannast saab üks 15 naisest, kes lendavad Dubaisse Timatiga kohtuma. “Kuigi Vene muusika mind eriti ei köida, siis tema nimi oli mulle väga tuttav — kasvasin ta lugusid kuulates üles. Tahtsin väga temaga kohtuda, ilma maskide ja sotsiaalmeediata…” räägib Alisa. Kas mees oli siis selline, nagu ta ette kujutas?