Üllari Lääne-Virumaa kodust mõne kilomeetri kaugusel asuvas Ukunurga talus avati leivakapp, kust saab iga kell osta värsket käsitööleiba, mune ja tulevikus ka rammusat suitsusinki. Äri käib aususe peale – raha tuleb jätta kappi.

NÄITLEJA, LAVASTAJA JA RIIGIKOGU LIIGE Üllar Saaremäe Ukunurga talus, kus augusti algul esineb Anne Veski. Üllar aga toob naabruses asuvas Loobu külas vanas Loodi kuivatis lavale Andrus Kivirähki näidendi "Liblikas".

"Igati tore algatus," kiidab Üllar naabrite ettevõtmist. "Varem käisid inimesed nende koduuksele koputamas, et leiba osta, aga nüüd saavad end ise teenindada. Usun, et ollakse ausad ja tasu kauba eest pannakse kenasti kappi."

Üllar ja Ukunurga talu pidavad Jaana ja Peeter Kiipus panevad sel suvel Kadrina vallas kultuurielu keema. Ukunurgas toimub 7. augustil Anne Veski kontsert ja Üllar toob 11. augustil Loobu külas vanas Loodi kuivatis lavale Andrus Kivirähki näidendi "Liblikas", ­mida mängitakse kümme korda. Kuna katus on pea kohal, siis ­toimuvad etendused iga ilmaga. Ka pitsike kangemat ja kiluvõileib kuluvad nendel augustiõhtutel marjaks ära.

DIIVA Anne Veski suvi tuleb töine. Pääsmed tema Ukunurga kontserdile leiab piletimüügikeskkonnast Piletitasku.ee .
Jaga
Kommentaarid