Laulja ja laulukirjutaja Ed Sheeran ning tema abikaasa Cherry said lapsevanemateks möödunud aasta septembris. Sheeran ütles, et tütar Lyra pole tema suurim fänn, aga mõni laul läheb talle ikka peale, vahendas BBC.

"Talle meeldib "Shape of You", marimba hääl on hea, aga talle ei meeldi midagi väga valjut ega trampivat," ütles Sheeran.

Paar ütles, et nad olid pärast lapse sündi seitsmendas taevas. Tüdrukul on omapärane nimi Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Radio 1-le öeldud intervjuus kinnitas laulja, et tal on väga vedanud, et saab töötada sellel alal, mida armastab, ning et tal on rohkem raha kui tal kunagi peaks vaja minema.

"Mulle meeldib heategevust teha, aidata kohalikke," ütles Suffolkist pärit ja seal elav Sheeran.

Peale heategevuslike oksjonite, kus Sheeran on rahakogumiseks müüki pannud mitmeid isiklikke esemeid, on laulja järgmisel hooajal ka kohaliku jalgpalliklubi Ipswichi särgisponsor.

Sheeran võttis klubiga ise ühendust, kui kuulis, et nende eelmine leping särgisponsoriga oli lõppemas. Pärast pikka protsessi said dokumendid korda ning Sheeran abistab meeskonda.

Reaktsioon sellele oli hea just Euroopa superliiga negatiivse vastukaja tõttu. Kui superliiga puhul otsustasid ülijõukad inimesed, et tahavad veel rikkamaks saada, siis Ipswichi puhul abistab jõukas Sheeran klubil edasi tegutseda.