Eralennuk, usutavasti Cessna 501, startis möödunud laupäeval Nashville'i lähedal asuvast Smyrna lennujaamast ning oli teel Floridas asuvasse Palm Beachi, kuid praegu veel teadmata asjaoludel kukkus natuke pärast õhkutõusu Percy Priesti järve, kirjutas TMZ.

Päästemeeskond saadeti koheselt sündmuskohale, kuid terve öö kestnud operatsiooni järel selgus, et kõik reisijad on surnud. Kaotusest anti teada ka pereliikmetele.

Sündmuste asjaolude väljaselgitamiseks alustati uurimisega.

Joe Lara oli üks seitsmest hukkunust. Ülejäänud olid tema dieedigurust abikaasa Gwen Lara, Jennifer J. Martin, David L. Martin, Jessica Walters, Jonathan Walters ja Brandon Hannah. Kõik olid kohalikud ning sama kiriku liikmed.

Joe Lara on tuntud oma teletöö poolest, kui ta mängis aastatel 19962000 Tarzanit. Ta tegi kaasa kokku 22 episoodis. Ta sai selle rolli aastaid varem välja tulnud telefilmi "Tarzan in Manhattan" tõttu.

Lara on teinud kaasa ka teistes seiklus- ja fantaasiafilmides nagu "Steel Frontier," "Sunset Heat," "Gunsmoke: The Last Apache," "American Cyborg: Steel Warrior" "The Magnificent Seven," "Baywatch" ja "Tropical Heat".

Tema nimel oli kokku 28 rollisooritust.

Lara abiellus 2018. aastal Gwen Shambliniga, kes on tuntud oma kiriku loomise poolest. Larast ja tema abikaasast jäävad maha kolm last. Joe Lara oli 58- ning Gwen 66-aastane.