"Tagasi R2-s," teatas Mihkel Raud Instagramis.

Foto: Instagram

Kroonika uuris TV3 avalike suhete juhilt Annely Adermannilt, miks Mihkel Raud lahkub. "Põhjus on väga lihtne – "Duubel" lōpetas hooaja ning Mihkel Raud ja Liis Lusmägi koos sellega. "Duubel" on suvel puhkusel. Suvel on pärast "Seitsmeseid uudiseid" eetris "Suvised Seitsmesed", millel on suvehooajal uued juhid, sh Kethi Uibomägi ning veel mitmed täiesti uued ja põnevad inimesed," selgitas Adermann.

Liis Lusmägi on Hispaanias ning võtab suvel vabamalt. "Suve võtan pigem rahulikult. Jätkuvalt olen saatejuht raadios Star FM, teen personaalset mentorlust ning kindlasti veedan palju aega perega, kuna eelmisel aastal jäid “Suvise Duubli” tõttu mitmed ringsõidud ning telkimised lastega tegemata," ütles ta.

"Kodu panime müüki, kuna pandeemia ajal viidi abikaasa töökoht üle kaugtööle. oleks palju mugavam kui kabinet kodukontoris, ehk meie enda kodu jääb väikeseks. Samas annab kaugtöö võimaluse nihutada ka riigipiire, kus töötatakse. Oleme mõelnud, et võib-olla peaks üldse mõneks ajaks aja maha võtma ja kliimapagulasena oleme jahedama perioodi Hispaanias. Olen hetkel siin nädala puhkamas, et tutvuda erinevate piirkondadega ning laste võimalike koolidega. Kuid praeguse seisuga on kõik väga lahtine ja mitte midagi kindlat sügisplaanide kohta ei saa öelda," rääkis Lusmägi.

"Mihkel Raua ja Liis Lusmäe koostöö TV3 Grupiga jätkub ning õige pea kuuleb uuest plaanidest täpsemalt," kinnitas Annely Adermann.