Matt LeBlanc on Iirimaa sotsiaalmeedias tõeliselt huugama läinud. Seal sädistatakse palju Joeys näitleja välimusest, öeldes, et ta näeb välja nagu nende lemmik onu, vahendas TMZ.

Iirlastele meeldib LeBlanci rõõmus tuju, tema välimus ja tema riiete valik. Näitleja meenutab neile nende "da'd", nii viidatakse oma isale või onule.

Le Blancil pole aga iirlastega mingit seost. Tema pere juured ulatuvad Prantsusmaale ja Itaaliasse.

"Sõprade: kokkutulek" üks huvitavamaid osi oli see, kuidas sarja loojad selgitasid, kuidas kõik näitlejad enda rollidesse valiti. Sarja loojad Marta Kauffman, David Crane ning Kevin S. Bright rääkisid, kuidas kõik kuus näitlejat sarja juurde toodi. See oli imeline asjaolude kokkulangemine, et just need kuus, kes tegid "Sõpradest" selle, milleks see sai, kokku said. Värbamise juures oli oluline, et nad ei palkaks mitte ühtegi staari, vaid kõik oleksid võrdsed.

David Schwimmer oli enne sarja algust loobunud teletööst, kuna oli selles karjäärivalikus pettunud, ning läks teatrisse. Kauffman ning Crane muutsid ta meelt, öeldes, et Ross Geller on just temale kirjutatud.

Lisa Kudrow töötas tol ajal David Crane'i abikaasa kirjutatavad sarjas ning kuna Phoebe'i karakter oli tollele tegelaskujule sarnane, siis värvati tema just eksentrilise ja hipiliku tegelaskuju rolli.

Joey Tribbiani puhul vaadati sadu ja sadu näitlejaid, kuni viimaks valik Matt LeBlanc'ile langes. LeBlanc rääkis saates, kuidas ta rolli endale sai. Sõber oli talle päev enne viimast lugemist soovitanud end purju juua, et tegelasele autentsust lisada. LeBlanc seda ka tegi ja kui ta siis öösel purjus peaga vetsu läks, ta libastus ja vigastas oma nina. Viimase lugemise ajal jagas ta temaga juhtunud sarja produtsentidega ja ta sai rolli endale.

Jennifer Aniston oli alustanud tööd teise komöödiasarja juures, kui ta palgati Rachel Greeni mängima. Kuna ta aga kahe sarja juures töötada ei saanud, siis ta palus end esimesest rollist vabastada, et "Sõpru" filmima minna. Sarja produtsent ei olnud sellega päri, aga kuna telekanal CBS ei korjanud esimest sarja üles, siis pääses Aniston ihaldatud rolli juurde.

Courtney Cox oli produtsentidel alguses meeles kui Rachel, aga näitlejanna ütles, et näeb end rohkem Monicana. Pärast lugemist olid sellega päri ka saate tegijad.

Produtsendid arvasid, et Chandler Bingi näitleja värbamine on kõige kergem, kuna tema tegelaskuju oli keegi, kes ka reaalselt nalju rääkis. Aga ükski näitleja ei sobinud, kuni nad viimaks Matthew Perry leidsid. Perry töötas ka siis ühe teise sarja juures, aga kuna see kukkus kiiresti ja kolinal läbi, siis hakkas Perry sarkastilist Chandlerit mängima.