Noored debütandid vanuses 16-23, kes kandsid imelisi valgeid kleite ning tiaarasid, osalesid traditsioonilisel üritusel, mis toimus Moskva suurimas ballisaalis Gostiny Dvor, kus nad pandi paari ihaldatud poissmeestega, vahendas Daily Mail.

Üritusel osalevad igal-aastal Kremli superrikaste võsukesed. Nt 2015. aastal oli peol Jelizaveta Peskova, Kremlini eestkõneleja Dimitri Peskovi tütar, ning 2018. aastal Leonela Manturova, tööstus- ja kaubandusministri Denis Manturovi tütar.

Tänavu osales peol rütmvõimlemises olümpiakulla teeninud 23-aastane Vera Biriukova.

Laupäeval toimunud ball pidi tähistama Ludwig van Beethoveni 250 sünniaastapäeva, kuid lükati COVID-19 pandeemia tõttu edasi. Seal osaleb tavaliselt 2000 inimest, aga tänavu limiteeriti osalejad 1500 peale.

Iga osaleja, nii mees kui naine, peavad läbi tegema keerulise valimisprotsessi, kus testitakse nende haridust, võõrkeelte oskust, kombeid ja välimust.

Sada väljavalitut lähevad siis tantsukursustele, et suureks päevaks valmis olla. Ballil kannavad naised valgeid peokleite ning mehed ülikonda või sõjaväevormi.

Debütandid avavad õhtu valsiga, mille järel külalised nendega liituvad, tantsides kuni südaööni valssi, polkat ja teisi tantse. Pärast südaööd esitavad osalejad kuulsat vene kadrilli, millele järgnevad kiirematempolised tantsud. Ballil osalemine maksab 500 naela ning kogu tulu annetatakse heategevuseks.

Mitmed rikaste võsukesed saavad peoga võimaluse järgiga oma isade teekonda Venemaa ühiskonna koorekihti. Noored eelistavad tihti meedia tähelepanu vältida, kuid postitavad Instagrami pilte oma luksuslikest puhkustest.