La Famiglia Couture disainide inspiratsioon on vana Euroopa arhitektuur, mida on näha haute couture kleitides ja isegi smart casual kollektsioonis. Ka Riina Laanetu kujundatud esindussalong ise on rahvusvahelise ja julge sisekujundusega. "Siin on väljas üle 400 toote ning kohapeal tegutsevad rätsepad, kes panevad rõivad ideaalselt sobima ning täidavad eritellimusi,“ ütles Riina Laanetu.

“Uues sõuruumis saab näha ka La Famiglia Couture’i elustiili valdkonna suurt suunda – spordiliini, mille tootearendusse on väga palju panustatud. Elustiili suund õigest trennist, toitumisest ja positiivsest ellusuhtumisest on inspireeritud koostööst Confido erameditsiini heaolukeskuse juhi ning La Famiglia elustiili esindaja Egle Nabiga.

La Famiglia Couture salongis saab näha ka Riina Laanetu disainitud ning koostöös Pi-Ret Jewelry-ga valminud kõrgkvaliteetsed pärlehteid – sealhulgas ka näiteks keshi- ja barokkpärleid. Samuti tutvustati Riina Laanetu väljatöötatud ja kohapeal kõrgkvaliteetsest Hispaania nahast toodetud käekotte.