Getter oli parasjagu selgitamas, kuidas möödunud aasta oli ühe ema jaoks tegelikult päris tore, sest sai oma lapsega muretult aega veeta ning kõik tähtsad verstapostid läbiti ikka üheskoos. Vastates Alari Kivisaare küsimusele hüüatas Getter, et Emily on juba kahe aastane. Seepeale tärkas ka Koidus huvi ning küsis: “Kas pruuti ka juba on?”.

“Ta on tüdruk!” naeris Getter, mispeale Alari Kivisaar arvas, et tegemist on väga kaasaegse küsimusega – miks ka mitte! “Tänapäeval ei ole mingit küsimust!” naeris ka Koit kaasa.

Selgunud on Kroonika korraldatava Eesti Meelelahutusauhindade (EMA) gala õhtujuhid – Brigitte Susanne Hunt (25) ja Koit Toome (42).

Suunamudijast raadiohäälel, telenäol ja armastatud lauljal on seekord iseäranis vastutusrikas roll, sest esmakordselt EMA ajaloos jõuab üritus kõigi kodudesse vahetult sündmuse tulipunktist. Selleks, et televaatajad ja Kroonika lugejad saaksid kogu glamuurist osa, teeb TV3 galast otseülekande. Olge valmis, auhinnasajuks läheb 17. juunil Maarja­mäe lossipargis.