Telepersoon rääkis, kuidas ta lõpetas peaaegu neli aastat kestnud kainuseperioodi selle aasta aprillis, kui pandeemia lõppemas oli, nähes paarikest šampust joomas, vahendas AP News.

"Olin üksi, istusin basseini ääres ning ootasin kedagi, kellega koosolek teha. Ja ma nägin ühte naist koos oma abikaasaga šampust joomas. See tundus väga tore ja ma mõtlesin, et ma saan ka seda teha. Järgmisel päeval jõin ma juba kaks klaasi ning ülejärgmisel mitu pudelit," rääkis ta.

Osbourne'i "Red Table Talk" episood avaldub Facebook Watchis kolmapäeva õhtul.

Tema esimene opioidide sõltuvus oli Vicodini, mis määrati talle pärast mandlioperatsiooni, kui ta oli 13-aastane, käivitades sellega terve elu kestva lahingu. "See oli kõik, mida ma vajasin," ütles ta kurvalt.

Osbourne'i sõnul vaigistas narkootikum tema ebakindlused. "Tundus nagu elu kallistaks mind," sõnas ta. Ta lisas, et Vicodin viis ta edasi Percosetini ja siis juba heroiinini, mis oli odavam.

Osbourne on korduvalt oma sõltuvustest rääkinud, nii 2017. aasta memuaaris ning Dax Shephardi taskuhäälingus "Armchair Expert".

Ta sõnas, et tema sõltuvus oli kõige hullem ajal, kui tema ema Sharon pidas võitlust vähiga ning isa, rokilegend Ozzy 2003. aastal ATV õnnetuses tõsiselt viga sai.