"Kahekesi Gevin Niglasega kirjutasime "Manna" - kogu asi tuli üllatatvalt kiiresti. Polegi vist siiani ükski laul mul nii lühikese ajaganii ladusalt valminud… ilmselt siis oli, millest kirjutada ning mis tahtis välja pääseda. Ega ilmaasjata öelda, et selleks, et laul kedagi üldse kõnetama hakkaks ja kusagile jõuaks, peab seal sees olema tõde, ausust ja eneseavamist,” lisas Paia.

Video osas mainis Grete, et ta pole nii suure tiimi ega eelarvega varem kunagi ühtegi muusikavideot teinud. “Meeskond oli, ma julgen väita, Eesti mõistes absoluutne tipp ja oma ala professionaalid, kellega oli suurepärane klapp nii võtteplatsil kui ka väljaspool seda. Olen äärmiselt tänulik oma tiimile… äge on näha, kuidas inimesed teevad asja kirega ning läbi selle inspireerivad ka teisi.”

“Äge oli filmida muusikavideot, kus saime pea kõik algselt planeeritud ideed ellu viia. Lisaks suur kiitus tervele meeskonnale, tänu kellelel sündis võtteplatsil veel mitmeid lennukaid mõtteid edaspidiseks,” andis kommentaari “Manna” muusikavideo režissöör ja produtsent Sander Allikmäe.