“Olen sama õnnelik kui eelmisel sügisel,” selgitas lauljanna ning välgutas uhkusega suure kiviga sõrmust. Paia videointervjuus välja ka, et pulmakuupäev võiks ehk olla 2025 ja 25. juuni.

“On sul see kallim ikka olemas? On kõik hästi?” uuris eile saatejuht Andi Raig veetlevalt lauljannalt. Pärast pikka pausi sõnas Paia naeratusega, kuid läbi hammaste: “Noh.. tead. Seda ei tea kunagi ju. Paus tekkis.. Eeh, anna natuke asjale aega.”

“Asjalood on segased, ma saan aru?” küsis Andi ettevaatlikult. “Asjalood on alati segased,” vastas Grete laialt naeratades.

Paia tunnistas intervjuus Kroonikale eelmise aasta septembris: "Jah, mul on peika olemas. Aga ta ei soovi absoluutselt avalikkuse ees figureerida. Ja ma väga hindan seda. Oleme koos juba mõnda aega."

Muu hulgas tõdes Grete, et tema praegune kutt meeldib ka väga paljudele teistele naistele, aga kui sa ei saa inimest usaldada, siis suhe ei saa mitte kuidagi toimida. "Kui usaldust kuritarvitatakse. Usaldada saabki ühe korra täielikult," tõdeb lauljatar.